Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سریال‌های محبوب تلویزیون در سال‌های گذشته، مجموعه کمدی «دودکش» است. فصل اول و دوم این سریال را محمدحسین لطیفی جلوی دوربین برد و فصل جدید آن را برزو نیک‌نژاد با نام «دودکش ۲» کارگردانی کرده است. دو فصل نخست این مجموعه در زمان پخش مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و فصل جدید آن یکی از برگ‌های برنده تلویزیون به حساب می‌آمد، اما «دودکش ۲» کیفیت بهتری از «دودکش» و «پادری» نداشته و نتوانسته است به اندازه فصل‌های قبل رضایت مخاطبان را جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دودکش ۲» در ادامه «دودکش ۱»

همان طور که اشاره کردیم، کارگردانی «دودکش ۲» را برزو نیک‌نژاد برعهده گرفته است. او در فصل اول سریال به عنوان نویسنده با این پروژه همکاری می‌کرد، در «پادری» از گروه سازنده جدا شد و در «دودکش ۲» علاوه بر کارگردان به عنوان طراح فیلم نامه و سرپرست نویسندگان نیز حضور دارد. ظاهرا سازندگان «دودکش ۲» مجموعه «پادری» را که ۳ سال پس از «دودکش» و در ادامه آن پخش شد، کاملا نادیده گرفته‌اند و قصه را از ادامه فصل اول سریال شروع کرده‌اند. در سریال «پادری» که در واقع همان فصل دوم «دودکش» بود، دیدیم که قالی شویی «فیروز» تعطیل شده، «فیروز» تصمیم داشت قالی شویی دیگری اجاره کند و در خانه شخصی به نام «اردشیرخان» مستاجر بود، اما «دودکش ۲» در لوکیشن اولیه سریال یعنی همان قالی شویی و خانه «فیروز مشتاق» در فصل اول آغاز شد. علاوه بر این، در «پادری» دیدیم که «افروز» باردار است و «فیروز» و «عفت» دو فرزند داشتند، اما در «دودکش ۲» این زوج علاوه بر «پوریا» و «پریا» فرزند سومی هم دارند که از فرزند دوم «افروز» چند سال بزرگ‌تر است، بنابراین «دودکش ۲» در ادامه فصل اول ساخته شده است که در نوع خود اتفاق عجیبی محسوب می‌شود.

قصه تکراری «نصرت»

نادیده گرفتن وجود سریالی به نام «پادری» از طرفی به ضرر «دودکش ۲» تمام شده. شخصیت «نصرت» که طلبکاران زیادی داشت و با مشکلات مالی روبه‌رو بود، در مجموعه «پادری» طی اتفاقاتی در یک هلدینگ مشغول به کار شد و   وضعیت زندگی‌اش متحول شد. او به واسطه کار در هلدینگ ثروت خوبی برای خودش دست‌وپا کرده بود و به این واسطه به «فیروز» فخرفروشی می‌کرد. اکنون در «دودکش ۲» نیز مشابه چنین ماجرایی برای «نصرت» اتفاق افتاده است، منتها با این تفاوت که قصه بنابر وضعیت فعلی جامعه به‌روز شده، او در اینستاگرام فعالیت می‌کند و از این طریق درآمد خوبی دارد. ایده تقابل «فیروز» و «نصرت» با یکدیگر را در حالی که یکی از آن‌ها درگیر مشکلات مالی و دیگری در رفاه است، قبلا در «پادری» دیده بودیم و موضوع جدیدی نیست.

همان تکیه‌کلام‌های همیشگی

در سریال «دودکش» شخصیت «فیروز» با بازی هومن برق‌نورد تکیه‌کلام‌های بامزه و جالبی داشت که در زمان پخش سریال بر سر زبان‌ها افتاد و مورد توجه قرار گرفت. این کاراکتر در «پادری» هم از تکیه‌کلام‌های خاص خود، فراوان استفاده می‌کرد. اکنون همه آن تکیه‌کلام‌های معروف مانند «قمپز در کردن» و «در آمپاس ماندن» در «دودکش ۲» نیز تکرار می‌شود و هیچ اصطلاح جدیدی برای شخصیت «فیروز» در نظر گرفته نشده است. تکرار تکیه‌کلام‌های اولیه پس از دو فصل باعث شده این واژه‌ها جذابیت اولیه‌شان را از دست بدهند و دیگر برای مخاطب خنده‌دار نباشند.

زوج کمدی «دودکش» برگ برنده سریال؟

شخصیت «نصرت» در ۴ قسمت ابتدایی سریال که تا شنبه‌شب روی آنتن رفته حضور پررنگی نداشته، بنابراین در کنار «فیروز» قرار نگرفته تا زوج کمدی سریال شکل بگیرد و به دنبال آن شاهد کل‌کل و رقابت آن‌ها با یکدیگر باشیم. باتوجه به آن چه در تیزر قسمت بعدی دیدیم، ظاهرا در ادامه داستان او نیز در کنار دیگر اعضای خانواده حضور خواهد داشت و ترکیب آن‌ها کامل می‌شود. ممکن است با حضور «نصرت» در کنار «فیروز» لحظات کمدی سریال بیشتر شود، اما از طرفی هم شخصیت‌های قصه نسبت به گذشته تغییر ویژه و جدیدی نداشته‌اند، بنابراین معلوم نیست حضور این کاراکتر در کنار دیگر شخصیت‌ها تا چه اندازه به سریال کمک می‌کند.

بازی ضعیف امیرحسین رستمی

بازیگران سریال هومن برق‌نورد، سیما تیرانداز، نگار عابدی و بهنام تشکر مانند فصل‌های قبلی سریال بازی خوبی داشته‌اند و تغییر ویژه‌ای در کیفیت بازی آن‌ها دیده نمی‌شود. الهام اخوان نیز به عنوان شخصیت جدید قصه بازی خوبی از خود به نمایش گذاشته، در این میان بازی امیرحسین رستمی نسبت به «دودکش ۱» و «پادری» بسیار اغراق‌شده است. او در «دودکش ۲» کمی لحن صدا و حالت چهره‌اش را تغییر داده تا در نقش شخصیت خرابکار و ساده‌لوح قصه بامزه به نظر برسد، اما تلاشش نتیجه نداده و به نظر می‌رسد در ۲ فصل قبلی بازی بهتری داشت.

مورد استثنای شبکه یک

سریال‌های کمدی شبکه یک مانند «پایتخت»، «نون خ» و «زیرخاکی» که به دلیل استقبال مخاطبان در فصل‌های جدید ادامه یافته‌اند، معمولا موفق شده‌اند در فصل‌های بعد نسبت به فصل‌های قبلی کیفیت بهتری داشته‌ باشند یا حداقل کیفیت اولیه خود را در ادامه حفظ کنند، اما «دودکش» استثناست. هر چند که هنوز ۴ قسمت از سریال پخش شده و برای قضاوت بهتر درباره آن باید صبر کرد، اما «دودکش ۲» نسبت به «دودکش ۱» و حتی «پادری» اُفت کرده و نتوانسته مخاطبان را راضی کند.

۵۸۵۸

کد خبر 1532190

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سریال ایرانی شبکه یک سیما تکیه کلام فصل اول دودکش ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • رخنه به قلب دشمن
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری
  • پوستکوعلو: مقابل لیورپول بلاخره با سبک همیشگی بازی کردیم
  • قصه تکراری FIVB: دلتنگی برای این ستاره ایران
  • ترتیل صفحه 245 کلام الله مجید+ صوت
  • فیلم/ پاس گل استثنایی طارمی با پشت پا
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم